Over Skode

SKODE is een bedrijf die gespecialiseerd is in het design & development van websites speciaal voor u op maat gemaakt. Verder ontwerpt SKODE ook huisstijlen en andere professionele media uitingen.

Bent u benieuwd wat SKODE verder doet en wat ik voor u kan betekenen scroll dan snel naar beneden!

Wie ben ik?

Mijn naam is Sander Klaassen. Het designen en developen van websites en andere media uitingen is mijn vak. Ik heb met succes al een heleboel klanten blij kunnen maken met een nieuwe website. De reden van dat succes is deels geborgen in mijn enthousiasme, motivatie en verworven kennis die ik door de jaren heen heb opgebouwd.

Bekijk mijn werk
Neem contact op

Werkwijze

De kennismaking

De eerste stap is samen een gesprek aan gaan waarin uw eisen en verwachtingen naar voren komen. Hierop geef ik mijn eerlijke mening en op het moment dat wij samen tot een akkoord komen kan het project van start gaan!

Het ontwerpen

Met een duidelijk beeld van uw eisen ga ik aan de slag met het ontwerpen van uw website of webshop. Nadat dit gedaan is en ik uw eventuele feedback verwerkt heb en pas wanneer uw hier tevreden over bent ga ik aan de slag met de volgende stap.

De realisatie

Het ontwerp is goedgekeurd dus ga ik aan de slag met het realiseren van de website. Tijdens dit proces houden wij samen contact over hoe het proces verloopt. Tijdens de realisatie ga ik door tot niet alleen ik maar vooral u tevreden bent!

De oplevering

Het is zo ver! De realisatie is afgerond en uw website staat klaar om live te gaan! Na akkoord zet ik de website zo snel mogelijk live en maken we direct een vervolg afspraak voor een CMS cursus.

Het eind gesprek

De website staat live en het enige wat ons nog rest is een korte evaluatie en een uitleg over het besturings systeem van de website. Wanneer dit gedaan is schudden wij elkaar de hand en kijken wij samen terug op een mooi project en een prettige samenwerking.

Lets get social!